vallalati ugyfeleknekHa Önnek olyan vállalkozása van, ahol éves szinten előfordul néhány jogi segítséget igénylő ügylet (pl: cégmódosítás, nem fizető adós, stb.), akkor már érdemes megfontolnia egy állandó megbízást. Ezen megbízásban rögzítésre kerül, hogy havi fix díjért az összes felmerülő jogi ügyben közreműködöm. A cél a hosszú távú együttműködés kialakítása.

Tapasztalatom szerint kifejezetten hasznos, ha a vállalkozás korábbi „szerződésmintái”, „bevett szokásai” áttanulmányozásra és szükség esetén átdolgozásra kerülnek ezen megbízás keretein belül. A szerződésekbe épített biztosítékokkal például hatékonyan csökkenthető a kintlévőségek mértéke.

Amennyiben további információra van szüksége a fentiekkel kapcsolatosan, kérem keressen elérhetőségeim valamelyikén, tekintettel arra, hogy az állandó megbízás részletszabályai minden esetben a megbízó vállalkozás paramétereihez igazodnak.
Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Gombkötő Péter tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Adatkezelési szabályzat | Adatkezelési tájékoztató