dr gombkoto ugyved„Én Dr. Gombkötő Péter esküszöm, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom. Ügyvédi hivatásom gyakorlása során szakmai kötelességeimet lelkiismeretesen és a legjobb tudásom szerint, ügyfelem érdekében eljárva teljesítem és az ennek során tudomásomra jutott titkot megőrzöm."

Fiatal, de nem tapasztalatlan ügyvédként Debrecen belvárosában, a Piac utca 43. szám alatti korszerű irodában várom a jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleimet.

Van aki egy ingatlant szeretne megszerezni, van aki követelését kívánja érvényesíteni, míg mások a személyi szabadságuk megőrzésén fáradoznak, egyesek pedig csak egyszerűen időt akarnak spórolni maguknak az ügyvédi szolgáltatás igénybevételével.

Az azonban mindannyiukban közös, hogy megoldásra váró jogi "problémájuk" van.

Szaktudásommal és tapasztalatommal ezen helyzetben kívánok Önnek teljeskörű segítséget nyújtani az Ön igényeihez maximálisan alkalmazkodva. Onnantól kezdve, hogy Ön megtisztelt engem a bizalmával közös érdekünkké válik a kialakult helyzet oly módon történő rendezése, amely Önt elégedettséggel tölti el, mivel minden egyes ügyfélnél a hosszú távú együttműködés kialakítására törekszem.

Tevékenységem ellátása során amennyiben az Ön érdekei is megkívánják, együttműködöm más ügyvédi irodákkal, adójogi tanácsadókkal, hitelintézetekkel is.

Ezen a honlapon nem kívánom untatni jogszabályszövegekkel, hiszen többek között éppen az a cél, hogy ezeket a terheket levegyem az Ön válláról.

Köszönöm a figyelmét, most pedig kérem válasszon a fenti menüpontok közül!
Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Gombkötő Péter tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Adatkezelési szabályzat | Adatkezelési tájékoztató